Ökodizájn és zöld marketing példák a világból

FeelGreen!

Kutyával múzeumozni? Most már ez is lehetséges!

2015. február 11. - Hagara Nagy Nóra

Emlékszem, 2007-ben egy berlini fotókiállításon készítettem egy fotót, mert számomra teljesen szokatlan látványban volt részem. Egy látogató a kutyájával érkezett, s miközben elmélyülten sétált körbe a teremben, nézegette a kiállítási képeket, a beagle lomhán követte őt. És ez senkit nem zavart, senkinek semmi kérdése, ellenvetése, rosszalló pillantása nem volt. Csak én nem láttam még ilyet.

berlin2007.jpg

Na, most úgy néz ki, elért hozzánk is ez a lehetőség. Az Óbudai Múzeum Facebook oldalán hirdeti, hogy az országban elsőként szívesen látják a kutyásokat immár négylábúikkal, akiket így nem kell otthon hagyni, ha múzeumozni támad kedvünk.

facekutyabaratmuzeum.jpg

Ezzel azt hiszem, a kulturált kutyatartás újabb értelmet nyert. Reméljük, mások is csatlakoznak ehhez a mozgalomhoz.

Az Óbudai Múzeum elérhetőségei:

1033 Budapest,Fő tér 1.

Tel: +36 (1) 250-1020

http://www.obudaimuzeum.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feelgreen.blog.hu/api/trackback/id/tr737160157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.02.12. 09:00:23

ez nagyon jó! mi biztos megyünk és remélem, hogy megnő a múzeum forgalma, és előbb-utóbb más helyek is rájönnek, hogy mennyi új látogatót tudnak így becsalogatni
süti beállítások módosítása