Ökodizájn és zöld marketing példák a világból

FeelGreen!

Menő gyűrűk régi pénzérmékből újrahasznosítva

2015. március 20. - Hagara Nagy Nóra

Egy amerikai dizájner, Nicholas Heckaman különleges gyűrűket készít. Olyan régi pénzérmeket gyűjt össze, amelyek jól néznek ki, és piaci értékük nem túl magas, így nem sajnálja újrahasznosítani őket. Ezekből az érmékből készít egyedi, antik hatású gyűrűket, jegygyűrűket.

A kanadai, japán, új-zélandi, amerikai múlt századi fémpénzek mellett találni német márkából, 1872-ből való francia frankból van éppen olasz lírából készült gyűrűket is, s ezek feliratai az új gyűrűkön is jól látszik, megőrizve így a kor szellemét, nagyon izgalmas, érdekes alkotások születnek. Most olyan 70 körül jár a The Ring Tree névre keresztelt kollekció darabjainak száma, és az árak kb. 6000 Ft-nak megfelelő összegtől indulnak. Az Etsy-n lehet megvásárolni őket különböző méretekben.

További képeket a The Ring Tree Facebook oldalán lehet nézegetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://feelgreen.blog.hu/api/trackback/id/tr627286387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása